Τομάτες Ιταλίας
Τοματοπολτός

Τοματοπολτός MUTTI Ιταλίας
Υπερτερεί λόγω της χαμηλής οξύτητας, της υψηλής περιεκτικότητας σε φυσικά σάκχαρα (50,3%), της απουσίας πράσινων και κίτρινων κομματιών τομάτας στο τελικό προϊόν και της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες (Β1, Β2, C), σίδηρο και ασβέστιο.
Μονής Συμπύκνωσης: για την παραγωγή 1 κιλού προϊόντος απαιτούνται 4,5 κιλά φρέσκιες τομάτες (20 βαθμοί brix).
Διπλής Συμπύκνωσης: για την παραγωγή 1 κιλού προϊόντος απαιτούνται 6,4 κιλά φρέσκιες τομάτες (28,8 βαθμοί brix).
Τριπλής Συμπύκνωσης: για την παραγωγή 1 κιλού προϊόντος απαιτούνται 8 κιλά φρέσκιες τομάτες (36 βαθμοί brix).
 

Συσκευασία

100% Τομάτα

Προϊόν Ιταλίας

Διατηρησιμότητα