Γεμιστά
Φρεσκοκατεψυγμένα Ζυμαρικά
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, παστεριωμένο μείγμα αυγών σε ποσοστό 20% επί του σιμιγδαλιού και γέμιση
Tortellini
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Κρέας, με Prosciutto Crudo, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Κρέας, με Prosciutto Crudo, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Tortellοni
Iταλίας 6gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Κρέας, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 6gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Κρέας, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 6gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Giganti
Iταλίας 28gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Cupole
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Panzotti (Lunette)
Iταλίας 25gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Μανιτάρι, με Τυριά, με Οστρακοειδή, με Σολωμό, με Κρέμα Τυριού και Λεμόνι
Μέσο βάρος τεμαχίου 25gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 138gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 6 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Μανιτάρι, με Τυριά, με Οστρακοειδή, με Σολωμό, με Κρέμα Τυριού και Λεμόνι
Μέσο βάρος τεμαχίου 25gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 138gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 6 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Casarecci (Panzerotti)
Iταλίας 12gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Fagotti (Fiocchi)
Iταλίας 12gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Τυρί και Αχλάδι, με Μαύρη Τρούφα, με Αγγινάρα, με Prosciutto Crudo, με Μοτσαρέλα και Τομάτα, με Γκοργκοντζόλα DOP και Καρύδια
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 148gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Τυρί και Αχλάδι, με Μαύρη Τρούφα, με Αγγινάρα, με Prosciutto Crudo, με Μοτσαρέλα και Τομάτα, με Γκοργκοντζόλα DOP και Καρύδια
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 148gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Ravioli
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Τυριά, με Αγγινάρα, με Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Τυριά, με Αγγινάρα, με Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Tortelli
Iταλίας 13,5gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρια, με Κολοκύθα, με Αγγιναρα, με Σπαράγγια, με Σολωμό, με Οστρακοειδή, με 4 Τυριά, με Μαύρη Τρούφα, με Μοσχαρίσιο Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 13,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρια, με Κολοκύθα, με Αγγιναρα, με Σπαράγγια, με Σολωμό, με Οστρακοειδή, με 4 Τυριά, με Μαύρη Τρούφα, με Μοσχαρίσιο Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 13,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Raviolacci
Iταλίας 43gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Τυριά, με Λαβράκι και Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 43gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Τυριά, με Λαβράκι και Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 43gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Pasta All' uovo
Κοφτά ζυμαρικά με αυγό
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, παστεριωμένο μείγμα αυγών σε ποσοστό 20% - 23% επί του σιμιγδαλιού και γέμιση
Garganelli Romagnoli
Iταλίας 2gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-140
Μέσο βάρος τεμαχίου 2gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 2gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Gramigna Paglia e Fieno
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Rigatoni
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg
Strozzapreti
Iταλίας 3,5gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Maccheroncini al Torchio
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+55%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+55%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Pappardelle
Iταλίας 40gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-013
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Spaghetti alla Chitarra
Iταλίας 70gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-016
Μέσο βάρος τεμαχίου 70gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Μέσο βάρος τεμαχίου 70gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Tagliatelle
Iταλίας 40gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμο και με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr - 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%) - 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Διαθέσιμο και με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr - 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%) - 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Tagliolini
Iταλίας 40gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Sfoglia για Λαζάνια
Iταλίας 2kg
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Κοφτά ζυμαρικά με Σιμιγδάλι
Paccheri
Iταλίας 10gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 10gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 160gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 10gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 160gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg
Trofiette (Strigoli)
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 174gr (+45%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 174gr (+45%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Orecchiette
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg
Stringoloni al Ferreto
Iταλίας 3gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 3gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 3gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg
Gnocchi Πατάτας
Iταλίας 3,5gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-004
Διαθέσιμο και με Σπανάκι
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 180gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 216gr (+20%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 5 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 1kg / 5kg / 800kg
Διαθέσιμο και με Σπανάκι
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 180gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 216gr (+20%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 5 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 1kg / 5kg / 800kg
Με αυγό
Με σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Διατηρησιμότητα
Με πατάτα
Συσκευασία
1
Ρίχνετε τα ζυμαρικά, ενώ είναι ακόμα κατεψυγμένα (χωρίς απόψυξη), σε αλατισμένο βραστό νερό ή ζωμό. Η αναλογία ζυμαρικών / αλατιού προς νερό είναι για 100 g ζυμαρικών, 20 g αλάτι σε 1 λίτρο νερού.
2
Αυξήστε την θερμοκρασία βρασμού και αφήστε να μαγειρευτούν για 1 έως 9 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα των ζυμαρικών.
3
Αδειάστε και στραγγίξτε προσεχτικά τα ζυμαρικά
4
Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, προσθέστε την αγαπημένη σας σάλτσα και σοτάρετε στιγμιαία για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να αναμιχθούν καλά.
5
Σερβίρετε αμέσως σε προθερμασμένο πιάτο και απολαύστε.