
Spaghetti Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-401
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
9 - 10 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 84
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10kg / 840kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
9 - 10 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 84
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10kg / 840kg


Spaghettone Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-400
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
13 - 14 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10kg / 960kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
13 - 14 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10kg / 960kg


Spaghetti Alla Chitarra Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-403
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
11 - 12 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
21 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10,5kg / 1.008kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
11 - 12 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
21 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10,5kg / 1.008kg


Linguine Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-402
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 84
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10kg / 840kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 84
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10kg / 840kg


Bucatini Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-404
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
9 - 10 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
21 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10,5kg / 1.008kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
9 - 10 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
21 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 10,5kg / 1.008kg


Candele Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-417
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
14 - 16 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 54
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 324kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
14 - 16 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 54
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 324kg


Fettuccine Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-405
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
18 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 9kg / 864kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
18 / 96
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 9kg / 864kg


Mafaldine Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-416
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
7 - 8 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 54
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 324kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
7 - 8 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 54
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 324kg


Pappardelle Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-408
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
6 -7 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 36
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 216kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
6 -7 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 36
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 216kg


Penne Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-412
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
12 - 13 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%br />Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 80
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 160kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
12 - 13 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%br />Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 80
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 160kg


Mezze Penne Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-413
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
13 - 14 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%br />Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
13 - 14 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%br />Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg


Tortiglioni Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-421
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg


Rigatoni Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-410
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
9 -10 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 48
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 288kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
9 -10 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 48
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 288kg


Farfalle Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-409
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 -11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 -11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg


Fusilli Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-411
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
8 -9 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
8 -9 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg


Paccheri Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-407
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
15 - 17 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
6 / 54
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 3kg / 162kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
15 - 17 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
6 / 54
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 3kg / 162kg


Trecce Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-414
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 -11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 48
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 288kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 -11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 48
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 288kg


Orecchiette Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-415
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
12 - 13 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 80
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 480kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
12 - 13 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 80
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 480kg


Orzo (Κριθαράκι) Al Bronzo
Ιταλίας 400gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-420
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
7 - 8 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 84
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,4kg / 8kg / 672kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
7 - 8 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
20 / 84
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,4kg / 8kg / 672kg


Lasagna Al Bronzo
Ιταλίας 400gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-418
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
30 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 70
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 420kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 14gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
30 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 70
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 420kg


Penne Ολικής Άλεσης BIO Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-431
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 11,3gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 40
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 240kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 11,3gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
10 - 11 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 40
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 240kg


Fusilli Ολικής Άλεσης BIO Al Bronzo
Ιταλίας 500gr e
ARMANDO
Κωδικός προϊόντος 19-07-430
Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 11,3gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
6 - 7 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg

Παράγεται από 100% Ιταλικό Σιμιγδάλι Σίτου
Περιεκτικότητα 11,3gr Πρωτεΐνης
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού al dente
6 - 7 λεπτά
Μέση Διόγκωση ζυμαρικού μετά το βρασμό
164%
Προτεινόμενη μερίδα βρασμένου ζυμαρικού
350gr
Διατηρησιμότητα 36 μήνες από παραγωγής
Συσκευασία Τεμάχιο ανά Κιβώτιο/Παλέτα
12 / 64
Καθ. Βάρος Τεμαχίου/Κιβωτίου/Παλέτας
0,5kg / 6kg / 384kg


AL - BRONZO

Συσκευασία

Προϊόν Ιταλίας

Διατηρησιμότητα

Ζυμαρικά Σίτου
