Γεμιστά
Φρεσκοκατεψυγμένα Ζυμαρικά
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, παστεριωμένο μείγμα αυγών σε ποσοστό 20% επί του σιμιγδαλιού και γέμιση

Tortellini
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Κρέας, με Prosciutto Crudo, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Κρέας, με Prosciutto Crudo, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Tortellοni
Iταλίας 6gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Κρέας, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 6gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Κρέας, με Τυριά
Μέσο βάρος τεμαχίου 6gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Giganti
Iταλίας 28gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Cupole
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Οστρακοειδή, με Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 28gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 135gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Panzotti (Lunette)
Iταλίας 25gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Μανιτάρι, με Τυριά, με Οστρακοειδή, με Σολωμό, με Κρέμα Τυριού και Λεμόνι
Μέσο βάρος τεμαχίου 25gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 138gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 6 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Μανιτάρι, με Τυριά, με Οστρακοειδή, με Σολωμό, με Κρέμα Τυριού και Λεμόνι
Μέσο βάρος τεμαχίου 25gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 138gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 6 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Casarecci (Panzerotti)
Iταλίας 12gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Fagotti (Fiocchi)
Iταλίας 12gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Τυρί και Αχλάδι, με Μαύρη Τρούφα, με Αγγινάρα, με Prosciutto Crudo, με Μοτσαρέλα και Τομάτα, με Γκοργκοντζόλα DOP και Καρύδια
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 148gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Τυρί και Αχλάδι, με Μαύρη Τρούφα, με Αγγινάρα, με Prosciutto Crudo, με Μοτσαρέλα και Τομάτα, με Γκοργκοντζόλα DOP και Καρύδια
Μέσο βάρος τεμαχίου 12gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 148gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Ravioli
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Τυριά, με Αγγινάρα, με Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Σολωμό, με Μανιτάρι, με Τυριά, με Αγγινάρα, με Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 4 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Tortelli
Iταλίας 13,5gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρια, με Κολοκύθα, με Αγγιναρα, με Σπαράγγια, με Σολωμό, με Οστρακοειδή, με 4 Τυριά, με Μαύρη Τρούφα, με Μοσχαρίσιο Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 13,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρια, με Κολοκύθα, με Αγγιναρα, με Σπαράγγια, με Σολωμό, με Οστρακοειδή, με 4 Τυριά, με Μαύρη Τρούφα, με Μοσχαρίσιο Κρέας
Μέσο βάρος τεμαχίου 13,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 162gr (+35%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Raviolacci
Iταλίας 43gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Τυριά, με Λαβράκι και Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 43gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Διαθέσιμες γεμίσεις με Ρικότα και Σπανάκι, με Μανιτάρι, με Σπαράγγια, με Τυριά, με Λαβράκι και Γαρίδα
Μέσο βάρος τεμαχίου 43gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+25%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 7 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Pasta All' uovo
Κοφτά ζυμαρικά με αυγό
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, παστεριωμένο μείγμα αυγών σε ποσοστό 20% - 23% επί του σιμιγδαλιού και γέμιση

Garganelli Romagnoli
Iταλίας 2gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-140
Μέσο βάρος τεμαχίου 2gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 2gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Gramigna Paglia e Fieno
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 150gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Rigatoni
Iταλίας 4gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 4gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+50%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg


Strozzapreti
Iταλίας 3,5gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Maccheroncini al Torchio
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+55%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 155gr (+55%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Pappardelle
Iταλίας 40gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-013
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg


Spaghetti alla Chitarra
Iταλίας 70gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-016
Μέσο βάρος τεμαχίου 70gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Μέσο βάρος τεμαχίου 70gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 5 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg


Tagliatelle
Iταλίας 40gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμο και με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr - 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%) - 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Διαθέσιμο και με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr - 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 180gr (+80%) - 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg


Tagliolini
Iταλίας 40gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg


Sfoglia για Λαζάνια
Iταλίας 2kg
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-ΧΧΧ
Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Διαθέσιμο με Μελάνι Σουπιάς, με Σπανάκι και με Τομάτα
Μέσο βάρος τεμαχίου 40gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Κοφτά ζυμαρικά με Σιμιγδάλι

Paccheri
Iταλίας 10gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 10gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 160gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg

Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 10gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 100gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 160gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2kg / 320kg


Trofiette (Strigoli)
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 174gr (+45%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 174gr (+45%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Orecchiette
Iταλίας 1gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg

Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 1gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 120gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 192gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 3kg / 480kg


Stringoloni al Ferreto
Iταλίας 3gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-XXX
Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 3gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg

Παράγεται από 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Μέσο βάρος τεμαχίου 3gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 110gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 176gr (+60%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 3 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 1 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 2,5kg / 400kg


Gnocchi Πατάτας
Iταλίας 3,5gr
UNIPASTA
Κωδικός Προϊόντος 19-07-004
Διαθέσιμο και με Σπανάκι
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 180gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 216gr (+20%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 5 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 1kg / 5kg / 800kg

Διαθέσιμο και με Σπανάκι
Μέσο βάρος τεμαχίου 3,5gr
Προτεινόμενο βάρος ανά μερίδα 180gr
Μέσο βάρος μερίδας μετά τον βρασμό 216gr (+20%)
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού 2 λεπτά
Διατηρησιμότητα 18 μήνες από παραγωγής στους -18℃
Συσκευασία Κιβώτιο/Παλέτα 5 / 160
Καθ. Βάρος Κιβωτίου/Παλέτας 1kg / 5kg / 800kg


Με αυγό

Με σιμιγδάλι σκληρού σίτου

Διατηρησιμότητα

Με πατάτα

Συσκευασία

Ρίχνετε τα ζυμαρικά, ενώ είναι ακόμα κατεψυγμένα (χωρίς απόψυξη), σε αλατισμένο βραστό νερό ή ζωμό. Η αναλογία ζυμαρικών / αλατιού προς νερό είναι για 100 g ζυμαρικών, 20 g αλάτι σε 1 λίτρο νερού.

Αυξήστε την θερμοκρασία βρασμού και αφήστε να μαγειρευτούν για 1 έως 9 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα των ζυμαρικών.

Αδειάστε και στραγγίξτε προσεχτικά τα ζυμαρικά

Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, προσθέστε την αγαπημένη σας σάλτσα και σοτάρετε στιγμιαία για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να αναμιχθούν καλά.

Σερβίρετε αμέσως σε προθερμασμένο πιάτο και απολαύστε.